Priser

Det er helt gratis å ligge som kandidat hos oss. Du betaler heller ikke noe om det blir date med en betalende kunde som vi presenterer for deg.

 

Ønsker du å sette deg i førersetet og at vi skal jobbe aktivt for deg?

Vi får ofte spørsmål om pris, men oppgir ikke dette skriftlig eller over telefon. Det er fordi alle mennesker er forskjellige og har ulike behov. Vi ønsker å forklare hva som ligger i en pakke/kundeforhold før pris oppgis. 

Først må vi bli kjent med deg, og det skjer på en kartlegging samtale med en matchmaker. Deretter vi må i samråd med deg finne en pakke/opplegg som dekker dine ønsker og behov. Prisen på pakken/opplegget avhenger av hvor mye vi skal jobbe. I utgangspunktet har vi faste priser på våre ulike pakker. Vi kan også skreddersy opplegg etter kundens ønsker.

Å bruke en matchmaker koster som regel ikke mer enn å gå til en personlig coach. Vår erfaring er at en del menn ønsker at skal finne en kvinne til dem «med en gang», og jobbe intenst for dem i en kort periode, mens kvinner ønsker at vi skal bruke litt tid på å finne den rette.

 

Trygghet for kunder

Alle våre kunder skriver kontrakt som er bindene for begge parter. Vi garanterer at kunden vil få presentasjoner/bli presentert for gode kandidater. De fleste av kundene våre havner også på date med de personene vi har matchet dem med 😉