Priser

Det er helt gratis å registrere seg og ligge som kandidat i vårt system. Det er kun vi som matchmakere som kan se din profil - ingen innlogging fra andre. Du kan ligge der kostnadsfritt så lenge du ønsker/helt til du ber om å bli slettet. Du betaler heller ikke noe om det blir en date med en betalende kunde som vi presenterer for deg. 😊

Ønsker du å sette deg i førersetet og at vi skal jobbe aktivt for deg?

Vi får ofte spørsmål om pris på våre tjenester når noen kontakter oss skriftlig eller over telefon. Før vi i det hele tatt kan ta stilling om du kan bli kunde hos oss må vi bli kjent med deg først og se om vi har single i vår database som matcher dine ønsker og behov. Vi velger våre kunder ut ifra disse etiske retningslinjene.

I utgangspunktet har vi faste priser på våre ulike pakker. Vi kan også skreddersy opplegg etter kundens behov og ønsker. Prisen på pakken/opplegget avhenger av tjenesten og hvor mye tid vi setter av.

Å bruke en matchmaker koster som regel ikke mer enn å gå til en personlig coach. Vår erfaring er at en del menn ønsker at vi skal finne en kvinne til dem «med en gang», og jobbe intenst for dem i en kort periode, mens kvinner ønsker at vi skal bruke litt tid på å finne den rette.

Trygghet for kunder

Alle våre kunder skriver en kontrakt som er bindende for begge parter.  Som kunde vil du se presentasjoner av aktuelle kandidater som kan være en god match. Du velger hvilke av dem vi skal kontakte for en date.  Vår jobb som matchmakere er å sørge for at dere møtes i virkeligheten uten noe chatting og googling på forhånd. 

.