Mann søker make, del 3: Leteprosessen

Mann søker make, del 3: Leteprosessen

I forrige innlegg fortalte jeg litt om kartleggingsamtalen og hvordan vi går i dybden for å bli godt kjent med kunden vår. Neste steg i prosessen er å lete etter kandidater vi har tro på kan passe han godt.

Søk etter passende kandidat

I leteprosessen bruker vi både vår store database av registrerte kandidater og vårt nettverk av single som ikke er registrert. (Når en slår sammen alle nettverkene til våre 12 matchmakere på Østlandet så rår vi også over en hel haug med mennesker som vi vet er single og har fått tips om).

I vår store database av registrerte har vi en rekke segmenterings muligheter, både etter alder, geografi, barn/ikke barn, høyde, personlighet, utdanning etc. etc.  I tillegg har vi bilder av alle våre kandidater. Jeg leter etter en søt, frisk og «jentete» dame til Thomas. Han er jo fortsatt en «gutteaktig mann», så dette med at hun er en voksen kvinne, men har et litt søtt, friskt og naturlig utseende er et viktig kriterium.

Hver kunde vi jobber med har en egen case i vår system. Der legger vi til de kandidater vi har tro på kan passe til ham. Men det er ikke før vi har møtt dem i virkeligheten vi er sikre om det VIRKELIG kan være potensiale der De kandidatene som jeg vi mest tro på inviterer vi derfor til en samtale.  Vi kjenner vår kunden godt, men vi må også lære å kjenne den potensielle kjæresten før vi eventuelt anbefaler at de treffes.

Hvordan foregår et møte med kandidatene?

Jeg treffer kandidater enten på et av våre kontorer eller jeg tar med vedkommende på kafè, eller en tur. Samtalen er naturlig og avslappende og jeg sørger for å stille noen spørsmål som avdekker hvem vedkommende egentlig er. Et slikt møte kan vare fra 45 minutter til halvannen time. Når jeg treffer et menneske personlig, får jeg avdekket veldig mye, både om utseende stemmer med bildene, blikk, holdning, væremåte og ikke minst kjemi.

En kandidat jeg har tro på

For Thomas har sitt vedkommende jeg så langt hatt 3 møter med kandidater som kunne ha passet godt på papiret. Men i det personlige møtet med disse 3 merket jeg raskt at de ikke var helt «spot on». De manglet liksom den energien som er riktig for Thomas. Så plutselig, under kveldsturen min på torsdag, går det det opp et lys for meg. Jeg kjenner jo en dame på 42 år jeg har truffet før som har så mye av det Thomas ser etter. Jo mer jeg tenker på henne jo mer sier også magefølelsen JA.

Neste dag kontakter jeg henne på epost. Ingen respons dessverre. Har hun ikke fått/lest eposten min?  Et par dager etter følger jeg henne opp på telefon.  Det viser seg at det er en grunn til at hun ikke har svart, hun har nemlig vært på jentetur! Enda mer gledelig er det når jeg får vite at hun fortsatt er singel og synes Thomas virker som en spennende mann :) Hun gir meg derfor grønt lys for at jeg kan vise noen bilder og fortelle mer om henne. Jeg setter sammen en presentasjon med bilder og tekst og sender den avgårde til ham på mail.

Det er nå vi matchmakere begynner å føle på spenningen. Vil han like presentasjonen og si ja til å møte henne? Følg med i neste innlegg! 😊

Les: Mann søker make: Del 1

Les: Mann søker make: Del 4

Av Stine Helene Wergeland Enger

Registrer deg gratis   Kontakt oss   Kontakt Stine   Kartleggingsamtale