DATE kunde 💘

Siden oppstart har flere tusen seriøse single vært inne til en samtale hos en matchmaker i Venus og Mars. Alle disse har et stort ønske om å komme på date med noen som kan være en spennende match. Din personlighet, utseende/glimt i øyet, sosioøkonomiske status, interesser, alder, har barn/ønske om å få flere barn, sted, jobb/utdanningsnivå etc. vil spille en sentral rolle når vi skal velge noen som kan stå godt til deg.

No date – no pay
Ønsker du å gå på date med noen vi tror kan være en spennende date med deg? 💘 90 % av våre langvarige par forteller oss at de ble veldig overrasket over hvem de fant kjærligheten med. Hadde de sett profilen til den andre på nettdating eller Tinder ville de ha bladd rett forbi.

For en Blind Date kunde setter vi opp daten på et nøytralt sted og følger dere opp i etterkant. Det er dessverre ingen garanti for at vi kan tilby en date til alle som ønsker det. Da har du heller ikke betalt noe. No date – no pay.

For å bli Blind Date kunde må følgende kriterier være oppfylt:

Viktig informasjon
Personen vi setter deg opp på date med har vært på møte med oss og har et ønske om et seriøst forhold. Vi er selektive i våre valg av date til deg. For å si det på en annen måte: Vi finner ikke en dårlig date bare for å få betalt. Det er svært dårlig rykte for oss. Les mer om våre etiske retningslinjer.